LOXONE kompromisszumok nélkül

2013 óta telepítünk és programozunk komplex Loxone rendszereket

Modern épület nincs okos automatika nélkül!

Az épületautomatizálás területe gyorsan fejlődik. Különböző gyártók saját fejlesztésekkel lépnek piacra, melyek önmagukban remek megoldások, de egymással ritkán tudnak együtt működni. A piacon jelenlévő sikeres rendszerek is csak kompromisszumok árán építhetők be, mint például saját kapcsolók, kezelőfelületek használata, ami igencsak megnöveli a bekerülési költséget. A Loxvill Épületautomatizálás Ésszerűen Kft. elsősorban LOXONE rendszerek tervezésével, kivitelezésével, programozásával foglalkozik annak hatékonysága miatt. A LOXONE sok esetben kerül beépítésre meglévő KNX rendszerek esetén is, mert összetett rendszereket is könnyedén tud kezelni! A LOXONE rendszer ára már azon megtérülhet, hogy nem kell megvenni a rendszerek saját automatikáját.

LOXONE a leghatékonyabb épületautomatizálási rendszer

A LOXONE rendszere a jelenlegi épületautomatizálási piacon már több mint 10 éve jelen van és több mint 100.000 rendszer működik a világ különböző tájain. Költséghatékonysága miatt szinte mindenki számára elérhetővé vált.
Fejlesztői kizárólag egy könnyen bővíthető, rugalmas, megfizethető és egyszerű rendszerben tudják elképzelni az épületautomatizálást, miszerint fölösleges méregdrága eszközökkel telepakolni otthonunkat, inkább szereljünk be “buta” eszközöket, melyeket egy közös platformról vezérlünk okosan. Így a rendszer egyszerű, általánosan alkalmazható, olcsó és rugalmas marad. Emellett saját fejlesztésű csúcstechnológiás vezetékes illetve vezeték nélküli eszközök is elérhetőek a LOXONE termékkínálatában.
Mindezeknek köszönhetően “jövő-biztos” – jöhet bármilyen új technológia vagy eszköz, a Loxone-rendszerbe könnyűszerrel integrálhatók lesznek!

Miért éri meg a LOXONE? Mitől jobb?

  • komplex megoldás - nem csak egy vezérlő rendszer!
  • megoldást nyújt az elektromos eszközeink egy kézben tartására, legyen az fűtés, hűtés, szellőztetés, árnyékolás, riasztó, világítás, kaputelefon, hangrendszer és még sok minden más.
  • kompatibilis minden EIB/KNX eszközzel,
  • egyszerű kezelőfelület, ami elérhető bármilyen meglévő Android, iOS, PC eszközről,
  • használható szinte bármilyen eszköz, meglévő kapcsolócsalád, nincs szükség külön drága vezérlőkre,
  • ésszerű ár, mivel nincs szükség kiegészítő eszközökre, licencekre,
  • a rendszer bővíthető, könnyen átprogramozható, ha változnak az igények.

LOXONE kivitelezés a kezdetek óta

A Loxvill Kft. elsősorban a LOXONE rendszerek teljeskörű kiépítésével (tanácsadás, tervezés, értékesítés, telepítés, programozás) foglalkozik Magyarországon, amellyel kapcsolatosan garantáltan nem fog csalódni. Álláspontunk szerint az elkészült munkáinkból kifolyólag meg tudjuk ítélni a fogyasztói igényeket azt, hogy mi az amit és hogyan érdemes automatizálni, minek a lehetőségét érdemes kiépíteni.
 
Csak egy példával élve már ébredhetünk a LOXONE rendszer segítségével ébresztőóra helyett. Beállíthatjuk adott időpontra, hogy megszólaljon kedvenc rádiócsatornánk, felhúzza a redőnyt.... Ezt akár okos óránkon is beállíthatjuk. Lehetőség van kiépíteni ágyunk mellé is ("jó reggelt gomb"). Természetesen megoldható, akár a későbbiekben is vezeték nélküli kapcsoló (LOXONE Touch) elhelyezésével is. A LOXONE rendszer minden felhasználó egyedi igényeihez képes alkalmazkodni és Ügyfeleinket minden kivitelezés esetén hasznos javaslatokkal látjuk el, mert élhető épületeket szeretünk átadni!
 
Loxone rendszer kivitelezésével kapcsolatosan keressen minket, a LOXONE arany fokozatú partnerét!