Szolgáltatásaink és néhány kép munkáinkból

Villanyszerelés

Elsősorban prémium minőségű, magas felszereltségű magánházak, lakások és ipari létesítmények teljeskörű gyenge és erősáramú villanyszerelését vállaljuk.

Loxone - Intelligens Épület

Kezdetek óta ismerjük az új generációs intelligens technológiákat. Cégünket is azért hoztuk létre, mert "beleszerettünk" az okos technológiák adta lehetőségekbe és a folyamatosan fejlődő technológia kihívásaiba.

Szekrényszerelés

A szekrények felhasználói igények szerinti elkészítése székhelyünk
műhelyében gondosan ellenőrzött folyamat és tapasztalt kollégák által történik.

Elektromos tervezés

Egy jó terv az alapja a megfelelő költségvetésnek, költségkiírásnak, rendelendő anyagmennyiségnek! "Mert minden egy jó tervvel kezdődik!"

elektromos tervezés - Villanyszerelés - Intelligens épület

gyakorlati tapasztalatunkra építünk!

Tapasztalat 2013 óta

2013-óta számtalan áramhálózat és intelligens épületautomatika tervezése, kivitelezése. Mindig elérhetőek vagyunk

Profi tervek

Kivitelezés és karbantartás során megtanultuk, hogy terv nélkül sokkal többe kerül! "Mert minden egy jó tervvel kezdődik!"

Garancia

Mi nem dobáljuk évente a cégeket, hogy elbújjunk az esetleges problémák elől (amely egyébként sem jellemző:). Ha a tervezést és kivitelezést is ránk bízza, akkor csak magunkra tudunk mutogatni, de panasz nem érkezett még a terveinkre.
INTELLIGENS ÉPÜLETEK, OKOS OTTHONOK Cégünket 2013-ban alapítottuk 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel, intelligens épületek épületautomatikájának és villanyszerelésének kivitelezésére. Ez volt az az időpont amikor az intelligens technológiák terén egy teljesen új gondolkodásmód alakult ki, így elmondhatjuk, hogy a kezdetek óta ismerjük és használjuk a legmodernebb intelligens épület, okosotthon technológiát, tudjuk milyen problémák merülhetnek fel és ismerjük, hogyan kell kialakítani egy intelligens épületet, hogy ne egy felesleges pénzkidobás vagy akár napi nyűg legyen a használata.
ELEKTROMOS TERVEZŐ IRODA Mivel a kivitelezéseink során számtalan eseteben terv nélkül vagy kivitelezhetetlen tervekből kellett dolgozni és a megrendelőinknek is óriási, akár többszörös költséget jelentett (mert tegyük fel mi voltunk a 3. kivitelező csapat aki végre befejezte a munkát, amely esetben teljesen fel kellett deríteni a teljes hálózatot) ezért létrehoztuk elektromos tervező részlegünket, hogy kivitelezési tapasztalatunkra építve tudjunk elektromos terveket készíteni.
SZEKRÉNYSZERELŐ ÜZLETÁG Munkánk során felmerült az igény mind nagyobb cégek/beszállítók illetve generál kivitelezők oldaláról, hogy nem találnak olyan céget aki az elektromos szekrényeket határidőre összeállítja. Új székhelyre költözésünk lehetővé tette, hogy létrehozzuk saját üzemünkben, saját kollégákkal szekrényszerelő divíziónkat, amely már most komoly referenciákkal, ajánlásokkal rendelkezik.